Äntligen….

Har nu äntligen fått nycklarna till min nya lya och håller nu på och rotar igenom alla kartonger för att se till att jag får med mig alla viktiga prylar… Har suttit lite med bokföringen samtidigt eftersom jag hittat kvitton lite här och där… Ligger fortfarande ganska långt efter men börjar komma ikapp lite iallafall. Ska på lite möten imorgon men efter det ska jag verkligen försöka lägga ut en ny youtubefilm som jag lovat så många gånger… Hoppas ni mår lika fint som jag! 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

16 Responses to Äntligen….

 1. mersiha says:

  Några planer på att spela i Sundsvall eller någonstans i närheten?=) Kramis

 2. Sara says:

  Hej!
  Vad skönt för dig att du trivs bra på Södermalm och att bara se att du har startat upp en blogg är verkligen jättekul!
  Hoppas att dina spelningar i Malmö gick jätte bra, det var så tråkigt att jag inte kunde komma och lyssna på dig de datumet, men förhoppningsvis kanske du kommer ner flera gånger till Skåne? :) vad kommer att hända nu framöver med din musik?
  Kram!

 3. winnie says:

  Gööött att du mår fint olle! :D Länka så fort du lagt ut en video på youtube :D

 4. Anna says:

  här står det bra till! Dock är jag lite sjuk! ;( haha!

 5. Monika says:

  Joda! Livet rulla på, plugga ekonomi dagarna i ända.
  Kumma du haim ti öjn nåt da o speila? ;-)

  Lycka till med nya hemmet!
  /M

 6. Jessica says:

  Grattis till det nya boendet och nu har jag också hittat hit till din blogg.. Kram på dig!!

 7. BrasseGirl says:

  Grattis för den nya lyan, alltid roligt. Och Södermalm är riktig nice! Lycka till med bokföringen också och jätteroligt att du har börjat med bloggen ;-)

  Stor kram fina Olle, ha en trevlig helg!

 8. fjclvdfif says:

  2YuYns htqgaujaanyx, [url=http://wjjvvjdycqeq.com/]wjjvvjdycqeq[/url], [link=http://ntsmfwkwnpme.com/]ntsmfwkwnpme[/link], http://biqecaljpqdy.com/

Kommentera